Tervetuloa!

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan Spesiaali lapsi -kirjoihin. Sarjan ensimmäinen osa Saku, spesiaali lapsi julkaistiin vuonna 2014. 
Saku matkustaa tällä hetkellä  maailmalla, sillä Suomen IBBY (International Board on Books for Young People) valitsi kirjan Suomen edustajaksi kansainvälisille lastenkirjamessuille Bolognaan. Kirjamessujen jälkeen Saku ja muiden maiden valitut kirjat kiertävät näyttelyissä yli 50 eri maassa. 

Toukokuussa  2015 ilmestyi sarjan toinen osa; uusi selkokielinen lastenkirja, Rufus, spesiaali lapsi!

Molempien kirjojen kirjoittaja on Marianne Kulmala ja kuvituksen on tehnyt Kirsi Tapani. Kirjan kustantaja on Aivoliitto ry
Kirjat ovat saaneet selkokeskuksen myöntämän selkotunnuksen.

Kummassakin kirjassa on osiot sekä lapsille että aikuisille. Aikuisten osiot, joissa Sakun ja Rufuksen äidit kertovat arjesta ja elämästä spesiaalin lapsen kanssa,  ovat sopivaa luettavaa myös erityislasten sisaruksille. Myös neurologisesti tyypilliset lapset saavat kirjoja lukemalla ymmärrystä erityisyyttä kohtaan.

http://www.spesiaalilapsi.fi/p/blog-page_7.htmlhttp://www.spesiaalilapsi.fi/p/rufus-spesiaali-lapsi_7.htmlLisätietoja kirjoista saat: Marianne Kulmala, p. 040 8466409 ja marianne.kulmala@gmail.com tai Aivoliitto ry